Makó Sport

Döntetlent játszott Szekszárdon a Makó

Ezúttal sem sikerült győznie az egyelőre még nyeretlen Makó FC-nek. Gémest lerántották, majd a Szekszárd kapusa bravúrosan védett egy kipattanó labdát.

MH-sport

Szekszárd–Makó 0–0
Labdarúgó NB III, Közép csoport, 4. forduló. Szekszárd, 100 néző. Vezette: Jakab (Mohos, Molnár M.).
Szekszárd: Filipánics – Károly, Fejes, Lékó (Rácz 76.), Nagyváradi (Turi 58.), Márton, Arena, Dallos, Kovács, Budai, Hegedűs (Bata 67.). Edző: Kvanduk János.
Makó: Garamvölgyi 6 – Rakonczai 6, Tóth I. 7, Sirokmán 7, Szil 4 (István 6, 59.) –Lipták Á. 6, Varga R. 6, Vajna 4 (Bánóczki 6, 46.), Széll K. 6, Babolek 6 (Tóth T. –, 91.) – Gémes 6. Edző: Méhes Tibor.
Sárga lap: Bata (70.), Kovács (75.), Arena (82.), ill. Babolek (35.), Lipták Á. (49.), Széll K. (82.).

Már az elejétől uralta a hazai csapat a mérkőzést, mindvégig, komoly nyomás alatt tartva a Makó FC-t. Ennek ellenére a Maros-menti csapat a második félidőben ígéretes ellentámadásokkal sokkolta a szekszárdiakat. Gémes az egyik támadás során már ugrott volna ki a védők közül, de azok egyike két kézzel a nyakánál fogva rántotta le. A bíró azonban nem fújt, tovább engedte a játékot A félidő utolsó 15 percében óriási bravúrral védte a szekszárdi kapus a makói szabadrúgás után kipattanó labdát, így a meccs végül gól nélküli döntetlennel végződött.