Makó Térség

MSZP: Szabó provokátor munkaköri leírása

Fizetett trollnak, a Fidesz Botka-ellenes negatív kampánya központi figurájának tartja a múlt hétfői makói jelöltbemutatót is megzavaró Szabó Bálintot Botka László. A MSZP miniszterelnök-jelöltje titkársága keményen nekiment Szabónak, az MSZP honlapján.

“Botka László nyilvános megszólalásait egy éve rendszeresen megzavarja egy fizetett troll. Szabó Bálint a hazudozásairól szóló jogerős bírósági döntéssel a tarsolyában a Fidesz Botka-ellenes negatív kampányának központi figurája. Két napja a nyomozó hatóság cáfolta egy közleményben Szabó hazug állításait. Szabó oda megy, ahol az MSZP miniszterelnök-jelöltje nyilvánosan megszólal, lökdösődik, erőszakoskodik, próbál erőszakot kiprovokálni maga ellen.

Botka László (a múlt – a szerk.) hétfőn Makóra utazott, hogy bemutassa a nyilvánosságnak az MSZP helyi országgyűlési képviselő-jelöltjét. Várva és tartva Szabó provokációitól, vendéglátói, a makói MSZP felkért néhány biztonsági szakembert, hogy biztosítsák Botka László programjának zavartalanságát. Ezt a feladatukat sikerrel teljesítették annak ellenére, hogy Szabó Bálint igyekezett fizikailag is inzultálni Botka Lászlót. Kérjük a Fideszt, tegye vissza a pórázt házi provokátorára!
Igyekezzen legalább a hazugságkampány keretei között tartani Szabót, ne kényszerítse szegényt erőszakos provokációk végrehajtására!” -írta az MSZP honlapján Botka László titkársága.