Galéria Makó Színes

Az M Jam zárta a zenepaviloni koncerteket

Júniustól augusztusig, minden vasárnap más és más fellépők érkeztek a Makovecz téri Zenepavilonba. A nyarat az M Jam zárta. Az együttes énekesnőjének ez egy visszatérő koncert is volt. A banda megtöltötte a Zenepavilont és környékét.

Gajáta Fanni – Makó

Az M Jam zenekar 2007 tavaszán alakult meg. Bár az évek során történtek kisebb-nagyobb változások, az öttagú banda nem unatkozik. Mint ahogy már megszokhatták a Zenepavilon látogatói, a nyári koncertsorozatot az M Jam zárja.

Mágori Edit, a zenekar énekesnője életében a zene mellett egy kislány is kitölti az életét. Az énekes elmondta, igazából el sem ment az együttestől, hiszen még 8 hónapos terhesként is dzsemeltek. A szülési szabadság után sokszor a próbákon is részt vettek együtt: a kislány hordozókendőben az anyukáján volt, illetve a hallása védése érdekében fülvédőt kapott.

– Nehéz volt a visszatérés, de igazából nem sokat hagytam ki, talán 3 hónapot. Ahogy jött a január-február, már próbáltam visszaszállni – fogalmazott Edit, aki a bandával is sokat próbált, illetve otthon is sokszor énekel. – Imádja a gyermekem az összes metál zenét, amit csak el lehet képzelni.

A kislány kedvence a Born to be wild – amelyre még pocaklakóként is sokat tombolt próbák és fellépések során. A banda dobosától, Kovács Róberttől már dobverőket is kapott a kicsi, amelyekkel mindenen szeret dobolni.

– A konvektortól kezdve a padlószőnyegen át mindent üt, de én nem bánnám, ha basszusgitáros lenne. Ha lesz kedve, tovább viszi a zenei vonalat, de semmit nem fogok ráerőltetni – tette hozzá Edit.

navigate_before
navigate_next

A banda nagy sikerű koncertet adott a Zenepavilonban. A fiatalok és idősebbek egyaránt remekül érezték magukat. Külföldi és magyar számokkal is készült a csapat. Balogh Tamás basszusgitáros és énekes a koncert előtt elmondta: nem unatkoznak, de céljaik között szerep önálló dalok írása, felvétele.

One Response

  1. Köszönet a szervezőknek. Még sok ilyen lehetőségre lenne szükség, ahol a “helyi” együttesek is “szórakoztathatják” a makói közönséget! Az együttesnek további sok sikert kívánunk!!!

Comments are closed.