14 klub 187 tagja vett részt a mai kistérségi nyugdíjas találkozón. A makói városi sportcsarnokban rendezett nyár végi mulatság kiváló hangulatban telt.

Szabó Anita – Makó

Makó és vonzáskörzetének nyugdíjasai igen aktív közösségi életet élnek és a klubok nagyon jó kapcsolatban vannak egymással. Ennek bizonyítéka, hogy rendszeresen tartanak zenés, táncos mulatságokat, amelyeken kivétel nélkül mindig nagyon jól szórakoznak a szépkorúak. Többek között ezért szeret járni a találkozókra Csiky Gábor. – Közel egy esztendeje sajnos egyedül maradtam, viszont nagyon igénylem a társaságot, a jó beszélgetéseket. Sok ismerősöm van ezeken az alkalmakon és a hangulat is mindig kellemes – tudtuk meg a FÉG klub tagjától.

Csíky Gábor (balról) rendszeresen jár nyugdíjas találkozókra.

A mostani program szervezését a Vertán-telepi nyugdíjas csoport vállalta fel. – 12 esztendeje rendezzük meg ezt a nyár végi összejövetelt. Ilyenkor a város és a kistérség szépkorú közössége együtt, remek hangulatban szórakozik. A megrendezéshez segítséget nyújt számunkra a makói önkormányzat, amiért nagyon hálásak vagyunk – tájékoztatott Nádasdi Istvánné Erzsike, az alkalom szervezője.

A nyugdíjas találkozón részt vett Makó polgármestere is. Farkas Éva Erzsébet megköszönte a klubok vezetőinek munkáját és együttműködését. – Igyekszünk meghálálni a sok évtizedes szolgálatukat, amivel a város fejlődéséhez járultak hozzá. Elindult a Páger Mozi és Rendezvényház tervezése, amelyek a hasonló szervezések befogadására is alkalmas lesz – emelte ki a város első embere, aki hozzátette, hogy az önkormányzat dolgozik a 75 éven felüliek támogatási rendszerének kidolgozásán is.

A Vertán-telepi nyugdíjas találkozó közös ebéddel, tombolahúzással és estig tartó mulatsággal folytatódott.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest