Sokszínű programmal és igazi fesztiválhangulattal búcsúztatták a nyarat a strandolók a Hagymatikumban. A szezonzáró esemény sztárvendége Csordás Tibor volt.

Szabó Anita – Makó

Aquazumbával mozgatták meg a szervezők augusztus utolsó szombatján a fürdőzőket, akiket utána Juhász Marcell, Arany Varázspálca-díjas bűvész varázsolt el. Az ügyesek kreatív tevékenységekbe kapcsolódhattak be, de azok is kiválóan érezhették magukat, akik a kánikulában a vízben hűsölve vettek részt a Hagymatikum szezonzáró partiján.

– Igyekeztünk nagyszabású rendezvényt szervezni ezúttal is. Rengeteg programunk volt egész nyáron és szerencsére az időjárás végig nagyon kedvezett nekünk. Több száz úszó- és kamaszbérletet vettek az idén a fiatalok és töltötték nálunk a szünetben a szabadidejüket. A Csobbanós napközinkben szintén nagyon sok kisdiák vett részt – értékelt Lajtosné Papp Noémi. A fürdő marketing csoportvezetője azt is hangsúlyozta, a főszezon után is folytatódnak a közösségi alkalmak, amelyek iránt rendkívül nagy az érdeklődés a helyi, hazai és a külföldi vendégek körében.

Akik úgy döntöttek, hogy a nyarat a Hagymatikumban búcsúztatják, igazi fesztiválhangulatnak lehettek részesei. A nap folyamán fellépett Juhász Roland makói énekes, Tabatabai Nejad Flóra és a Florists, valamint sztárvendégként Csordás Tibor. A sikeres előadót a nagyközönség Fiesta zenekar tagjaként ismerte meg, amelynek felbomlása után szólókarrierbe kezdett.

– Az első önálló lemezem most készül el, amelyen a megszokott latin dallamok hallhatók majd. Újdonság, hogy lesz rajta salsa és bachata is sok más mellett. A nyaram végig fellépésekkel telt, rengeteg bulin vettem részt – összegezte az elmúlt hónapokat az énekes-dalszövegíró, aki azt is elárulta, hogy a városban járt már, de a Hagymatikumban még nem. Hozzátette, hogy különleges élményt jelent számára, hogy a fürdőben koncertezhet és számít a közönségre. Bizonyára nem csalódott, hisz lelkes fogadtatásra talált a szezonzáró eseményen, amit éjfélig tartó habparty zárt.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest