Három férfinál találtak kábítószert a rendőrök a SZIN-en. Fotó: police.hu

MH-kék hírek
A rendőrök az egyik férfinál, ruházat- és csomagátvizsgálás során kábítószergyanús tablettákat, fehér port és növényi törmeléket találtak tegnap délelőtt, a rendezvény bejáratánál.

A nyomozók a gyanúsított otthonában alufóliába csomagolt fehér port, több mint 60 tablettát és kábítószer fogyasztásához használt eszközöket is lefoglaltak. Őt a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították, a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök további két férfinál találtak növényi törmeléket a fesztivál bejáratánál. Őket a rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott gyorsteszt szintén pozitív eredményt mutatott. A feltételezett elkövetőkkel szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest