Erősen megosztotta Rója István országgyűlési képviselőjelöltsége a makói közvéleményt. Van aki szerint csak egy balek. A JAG volt igazgatója szerint csoda kell, hogy megverje majd Lázár Jánost. Van aki szerint jelöltségével csak gazdát cserélne Makó.

Korom András – Makó

S ha egyetlen kis iksszel többet kapok én, mint Lázár János, az már egy üzenet az egész országnak. Tudom, hogy egy csoda lenne megverni, de igenis lehet csoda” – nyilatkozta a Népszavának Rója István, nem sokkal azután, hogy Botka László az MSZP szocialista országgyűlési képviselőjelöltként mutatta be Makón.

Rója István portálunknak jelöltsége bejelentésekor elismerte, hogy ha ismét elnyeri a József Attila Gimnázium igazgatói posztját, azaz nem érvénytelenítik a pályázatát, akkor eszébe sem jutott volna indulni.

Rója jelöltsége tapasztalatunk szerint erősen megosztotta a makói közvéleményt. Volt, aki szerint Buzás Péter (az MSZP helyi elnöke) nem akart házhoz menni a kampányban a pofonért, ezért találtak egy bábot, akit előre tolhatnak.

A Rója mellett májusban még szimpátiatüntetést szervező Móra Ferenc Attila szerint a JAG menesztett igazgatója egy, a szocialisták által megtalált balek, akire az életkora miatt biztos nem szavaznak, s csak azért karolták fel, mert Rója egy elesett ember képét mutatja.

A facebookos kommentelők némelyike pedig azt mondta, hogy a makóiaknak eddig az volt a bajuk, hogy Vásárhelyről irányítják a várost és csak báb a polgármester és az alpolgármester, most viszont azt látszik, hogy Szegedről akarják majd irányítani.

A szocialistákon kívül eddig csak egyetlen párt, a Jobbik jelentette be, hogy Kiss Attilát indítja országgyűlési képviselő jelölnek a makói-vásárhelyi választókerületben, ahol egyébként független országgyűlési képviselőjelölt még nem bukkant fel. Igaz a választás majd csak jövőre lesz, azaz van idejük.

Mondja el Ön is a véleményét, szavazzon itt, de a facebook komment szekciónkat se kímélje!

[totalpoll id=”110886″]

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest