Hírek Makó

A polgármester is megdöbbent az MSZP választásán

Farkas Éva Erzsébet polgármester megdöbbenve olvasta, hogy Rója Istvánt választotta az MPSZ az országgyűlési képviselő jelöltjének. A makói Fidesz azt javasolja Rója Istvánnak, hogy a kampány idejére menjen fizetetlen szabadságra.

Gajáta Fanni – Makó

Farkas Éva Erzsébet polgármester megdöbbenve olvasta, hogy Rója Istvánt, a József Attila Gimnázium egykori igazgatóját indítja az MPSZ országgyűlési képviselőnek a 4. számú választókörzetben. A város első embere elmondta, számára két fontos üzenete van ennek a bejelentésnek.

Czirbus Gábor, a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezetének elnöke hozzátette, senkinek sem érdeke, hogy az oktatásba bekerüljön a politikai, ezért a diákokat és a szülőket is meg kell kímélni, hogy ezzel szembesüljenek.

– Mindenféleképpen azt javasoljuk Rója Istvánnak, hogy a kampány ideje alatt menjen fizetés nélküli szabadságra – fogalmazott Czirbus Gábor.

4 Responses

  1. Szerintem meg inkább a tanítással foglalkozzon ne ezzel a balfék idióta társasággal!

  2. MEGDÖBBENTETEK??? Közületek ki ment el fizetés nélküli szabadságra – amikor anno mindketten a fideszt választottátok a gyermekek helyett! Vagy erre már nem is emlékeztek, Gábor, Éva ? Van még otthon tükör?

  3. Ti tudatosítottátok a város népével, hogy mennyire népszerű és megbecsült ember Rója István. Ha hagytátok volna dolgozni eszébe sem jutott volna a politizálás. De könnyen lehet, hogy emberetekre akadtatok a személyében, nem arroganciával, hanem intelligens módon fog benneteket eltakarítani. Éppen itt lenne már az ideje. Sokakkal így bántok mint Rója Istvánnal, ideje valakinek kiállni értük. Túl messzire mentetek már, ez már lassan nem demokrácia. ’89 előtt nem volt divat az ilyen stílusú takarítás sorozat amit ti minden szinten csináltok. Tehát nem kell csodálkozni, ezt a helyzetet ti provokáltátok ki.

Comments are closed.