Rója Istvánból, a JAG leköszönő igazgatójából a sértődöttség beszél, a Magyar Szocialista Pártot választotta a gyerekek helyett – reagált Rója országgyűlési képviselő-jelöltségére a Fidesz makói szervezete. Alább olvasható a teljes közleményük.

MH-Makó

“Rója Istvánban az igazgatói pozíció elvesztése végképp elnyomta a pedagógusi hivatást. A makói József Attila Gimnázium leköszönő igazgatója számára a tanítás és a gimnáziumba járó diákok jövője másodlagossá vált, a gyermekek ügye háttérbe szorult. Rója Istvánból jelenleg a sértődöttség beszél. Személyes egója a pártpolitikát, a Magyar Szocialista Pártot választotta a gyermekek helyett.

A Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete elfogadhatatlannak tartja, hogy a József Attila Gimnázium pártpolitikai csatározások központja, a gimnáziumban tanuló gyermekek és szüleik a pártpolitikai csaták áldozatai, foglyai legyenek! Az iskolában nincs helye a politikának, ezért arra szólítjuk fel Rója Istvánt, hogy holnaptól menjen fizetés nélküli szabadságra. Arra kérjük, hogy ne zsarolja tovább a szülőket és diákokat.”  -írta portálunknak küldött közleményében a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség makói szervezete.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest