Hírek Színes

Több ezren voltak a strandpartin

Már a kora délutáni órákban is kétezer fölött volt a vendégek száma a fürdőben. A Rádió 88 strandpartiján vetélkedőkkel, és nyári slágerekkel szórakoztatta a pancsolni vágyókat a Hagymatikum.

Nagy Szabolcs – Makó

Az önfeledt szórakozásról szólt a mostani szombat is a fürdő és a Rádió 88 által közösen szervezett strandpartin. Számos vetélkedővel várták a vendégeket, volt medencés kosárlabda, frizbi vadászat, dinnyeevés, papucsreptetés, és csobbanó verseny is.

A vendégek azonban legjobban a zene felismerő játékon szórakoztak. Ennél maga a feladat egyszerű volt a játékosok számára, mindössze az előadót és a szám címét kellett megmondani egy 10 másodperces részlet alapján.

Az elsötétített szemüveget viselő versenyzőknek azonban rossz válasz esetén azonban „büntetés” járt, egy vödör víz a nyakba. Bár a hőségre tekintettel ezt a legtöbb játékos inkább csak apró kellemetlenségként élte meg.

A kora délutáni órákban a fürdő igazgatója mintegy 2000-2500 főre saccolta a vendégek számát, ám estig még sokan érkezhetnek, hiszen most is éjfélig tartanak nyitva, mondta el Gergely Gábor.

– Egyetlen rendezvényünk volt eddig az idén, amit félig elmosott az eső, a többi ilyen szempontból tökéletes volt. Ez kell is, mert a Hagymatikum egy gazdasági egység, az a feladatunk, hogy profitot termeljünk, és a makói adófizetőknek minél kevesebb adóforintjába kerüljön a fürdő. A számok és visszajelzések alapján is úgy gondolom egy jó nyarat zárhatunk idén lassan – tette hozzá az igazgató.

navigate_before
navigate_next