Makó Színes

Filmbe illő esküvő szervezhető a Gloriusban

Kivételes helyszínt biztosít a szabadtéri esküvőknek a nemrégiben elkészült Vigadó tér a makói Grand Hotel Gloriusban. A négycsillagos szálloda toszkán hangulatú, páratlan környezetben várja a házasodni készülőket.

Szabó Anita – Makó

– Korábban is lehetett nagyon szép körülmények közt, a szálloda épületében tartani esküvőket és lakodalmakat, de a célunk az volt, hogy egy igazi álomhelyszínt teremtsünk a ceremóniák számára – tájékoztatott a hotel értékesítési vezetője, Farkas Diána.

A tavaly megnyílt Vigadó mögötti tér kialakítása idén júniusban fejeződött be és egyedi színteret biztosít állófogadások és különféle ünnepi rendezvények lebonyolításához. A makóiak számára is az újdonság erejével hathat a dekoratív, új lehetőség családi eseményekhez, lánykéréshez vagy házassági évfordulókhoz is.  A négycsillagos hotel törekedett arra, hogy a város forgatagától elszigetelten és különleges miliőben kerülhessen sor egyházi, polgári szertartások és baráti rendezvények lebonyolítására. Itt minden adott ahhoz, hogy az ifjú pár megteremtse a maga álomvilágát és valóban csak róluk szóljon az itt töltött idő, erről személyesen is meggyőződhettünk.

A hotelben is különleges helyszín várja az esküdni vágyókat.

– A mediterrán hangulatú téren vízesés, francia katedrálist és délvidéki kúriákat idéző falak találhatók, csipetnyi toszkán élménnyel – lelkesedett a sales manager, aki elárulta, a filmbe illő környezet az ország másik végéből is vonzott már házasodni vágyókat. Előfordult, hogy az örömszülőknek annyira megtetszett a város és a hotel, hogy javasolták a fiataloknak, tartsák itt életük nagy napját. – Az idén és már jövőre is többen döntöttek úgy, hogy nálunk akarnak örök hűséget fogadni egymásnak. Az előkészületekben igény szerint profi esküvőszervezővel, dekorossal és fotóssal is felvesszük a kapcsolatot, így a Makótól távol élők számára is gördülékeny lehet a lebonyolítás.

Ezen kívül a lakodalom és a szállás biztosítását is vállalja a szálloda, de azok is bátran keressék fel a Vigadó teret, akik csak az esküvőjüket kívánják itt tartani. A feltételek egyeztetése mellett, csupán ünnepi fotók készítésére is van lehetőség a Grand Hotel Glorius tereiben.

navigate_before
navigate_next

– Nem elérhetetlen áron kínáljuk a szolgáltatásaikat. Azt kérjük az érdeklődőktől, hogy tegyenek próbára bennünket és kérjenek ajánlatot tőlünk. Jöjjenek el, nézzék meg, mit tudunk nyújtani és az alapján döntsenek a párok a nagy napjukról. Mindent próbálunk a legjobban és a legtöbb ötlettel megvalósítani, a lehetetlenhez pedig egy kis időt kérünk – zártuk a jó hangulatú beszélgetést a négycsillagos szálloda gyönyörű kertjében.