Makó Színes

Százak a Hagymatikum esti partiján

Jól sikerült a makói Hagymatikum Gyógyfürdő péntek esti fürdőzése. Százak lazultak Rónai Dániel előadására és az élménymedencénél tartandó chill out dalokra.

Gajáta Fanni – Makó

Nemcsak a makóiak, hanem más városokból és a határon túlról is érkeztek vendégek a Hagymatikum Gyógyfürdő pénteki bulijára. Nem meglepő, hogy ennyien választották ezt esti programnak, ugyanis a remek hangulathoz kellemes idő is társult.

A kültéri élménymedencében nemcsak az élményelemek adtak szórakozási okot, hanem a zenék is. A kellemes hangulatú zenékre kellemesen ki lehetett kapcsolódni egy program dús nap után. Így volt ezzel Kováts Csaba is, aki párjával érkezett a fürdőbe.

– A közelben nyaralunk és ma Makót választottuk programjaink helyszínéül. Jártunk a Kalandparton és a Lombkorona-sétánynál is, de már a várost is felfedeztük – árulta el a pár. – Remek a hangulat, jól érezzük magunkat.

navigate_before
navigate_next

A kültéri termál medencénél Rónai Dániel gitárművész kalauzolta el a zenén keresztül a vendégeket Dél-Amerikába, Spanyolországba és Franciaországba, de a kortárs dalokkal is készült barátjával. A kiszombori gitárművész nem unatkozik, gőzerővel készül az augusztus 20-i és az őszi fellépéseire.

– Úgy gondolom, a Hagymatikum egy olyan fürdő, amely teret tud adni a tipikus szórakoztató ipari elemekkel tarkított zenék mellett a magas kultúrájú zenéknek is. Remek dolgoknak tartom és nagyon örvendeztetem ezt az elvet – fogalmazott a gitárművész.