Makó

Rongáltak a Petőfi parkban

Nem tudni kik, de jól érezhették magukat azok a személyek, akik a hétvége folyamán a makói Petőfi parkban szemeteltek, illetve rongáltak. A Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. dolgozói még a héten megcsinálják a kidöntött elemeket.

Gajáta Fanni – Makó

Nem egyedi eset a hétvégi történések a Petőfi parkban: többször szeméttel dobálják teli a parkban található halas tavat, csemete fákat is törtek már ki fiatalok, de Petőfi Sándor mellszobrára is lefújták vicces kedvű egyedek.

Múlt hétvége sem történt eseménytelenül: az egyik játszótéri pad alatt halomban állt a szemét, illetve pár kerítéselemet is kitörtek ismeretlen tettesek. Nagy Nándortól, a Makói Városgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől megtudtuk, még a héten megjavítják a megrongált kerítést. Kérdésünkre – miszerint az önkormányzat tett-e feljelentést – nem tudott segíteni, azonban amint megtudjuk, cikkünket frissítjük.

Kovács Sándor települési képviselő sem tudott elmenni szó nélkül az eset mellett: úgy véli, a szórakozni vágyó makói fiataloknak más lehetőséget kéne keresniük, ha bulizni vágynak.