Színes Térség

Éjszakai versengést rendeztek Földeákon

Második alkalommal rendezte meg a MOBIL – Földeáki Fiatalok Egyesülete a Kalandos éjszakai versengés elnevezésű játékos vetélkedőt. A legügyesebb csapatok értékes ajándékokkal gazdagodtak.

Báthory Anikó – Földeák
Ügyességi játékokat és műveltségi feladatokat kellett megoldani annak a 16 csapatnak, akik részt vettek tegnap este a Kalandos éjszakai versengés című rendezvényen.

A MOBIL – Földeáki Fiatalok Egyesülete második alkalommal szervezte meg támogatók és a Nemzeti Együttműködési Alap segítségével a játékos vetélkedőt – mondta Bakos Adrienn, az egyesület elnöke. – 16 csapat 16 helyszínen oldotta meg a feladatokat, amelyeket úgy állítottunk össze, hogy minden korosztály számára élvezhető legyen. A csoportok összetétele vegyes volt, felnőttek és gyerekek egyaránt versenyeztek.

navigate_before
navigate_next

Az öt legügyesebb csapat 75 ezer forint értékben kapott ajándékokat – SZIN belépőt, strandbelépőket, mozijegyeket és belépőket a Maros kalandparkba.

A verseny egyik állomása a fotópont volt, ahol minden csapatról kép készült, majd videofelvételen beszéltek arról, milyennek képzelik a jövőt 50 év múlva. Az elkészült anyagokat egy időkapszulába teszik a szervezők, amit a Kossuth kúthoz helyeznek majd el.

Az egyesületnek sok terve van – szeptemberben átadják az újrahasznosított anyagokból készült szabadtéri bútorokat, az egészségház alatti pincében pedig szabadulószobát szeretnének kialakítani.