Makó Programok

Idáig 170-en regisztáltak a VW konszern találkozóra

Hetedik alkalommal szervezik meg a Marosmenti VW Konszern Partyt a városban. Ahogy már megszokhatták a résztvevők, idén is lesz felvonulás és autó-szépségverseny a programok között. A hétvégi találkozóra közel 170-en regisztráltak.

MH

Nagy népszerűségnek örvend a Marosmenti VW Konszern Party, amelyet idén hetedik alkalommal szerveznek meg. A rendezvényen a Volkswagenek mellett Skodák, Audik, Seatok is felvonulnak, de akár Porschékkal, Bentleykkel, Bugattikkal, Lamborghinikkel, MAN-nek és Scaniával is csatlakozhatnak az autósok.

A szervezők – Bozsó Attila, Kovács Ádám, Fekete Roland, Frank Tamás, Kómár Mátyás, Gazdag Gábor és Lóczi Gábor – egy felhívást is intéztek a résztvevőkhöz: aki Bugattival vagy Lamborghinivel érkezik, egy (fa)eper pálinkát kap. Lóczi Gábortól megtudtuk, volt olyan, hogy Porschéval érkeztek a felvonulásra – traktor formájában.

Idáig közel 170-en regisztráltak a hétvégi rendezvényre, amely idén is remek programokat ígér: a felvonulás mellett lesz autó-szépségverseny és tombola is. Szerbiából és Romániából is várnak vendégeket a Zöld-ház területére.