Makó Színes

Bérlettel jutalmazta a Hagymatikum az 50 évnyi hűséget

Fél évszázad óta hűséges bérletvásárló a fürdőben Nagy Jenő makói, nyugdíjas építész, akit tegnap egy féléves bérlettel lepett meg Gergely Gábor.

MH-Makó

Ezt a kerek évszámot szerette volna Gergely Gábor, a Hagymatikumot üzemeltető Makói Gyógyfürdő Zrt. igazgatósági elnöke hagyományteremtő jelleggel megünnepelni törzsvendégünkkel közösen, ezért tegnap ajándékkal, valamint egy féléves bérlettel lepte meg a teljes stáb nevében. Gergely Gábor számára nagyon fontos, hogy a vezetése alatt álló komplexumban a helyi-és térségi látogatók otthonosan érezzék magukat a fürdőben, valamint csakúgy mint ő maga, a  makóiak is szívügyüknek érezzék a fürdőt. Lokálpatriótaként azon fáradozik, hogy a csapatával együtt egy helyiek által is megbecsült, szeretett létesítményt üzemeltessen. Ennek apropóján született meg a gondolat, hogy a hűséget értékelve, 1967 júliusa óta bérletet váltó kedves vendégnek, Nagy Jenőnek kedveskedjen egy ilyen gesztussal.

– A régi fürdő lebontása után megszűnt úszási lehetőségeink várható visszaállítását nagyon várjuk- mi törzsgárda, az úszókkal együtt. Reméljük a tervezett újabb beruházások ezt megoldják. Gratulálok a jelenlegi fürdővezetésnek a fürdő rugalmas üzemeltetéséhez – mondta Nagy Jenő.

 

3 Responses

  1. A véleményem el mondtam de az el küldés után a szöveg el tünt!

    1. Kedves János, a bérletes anyaghoz ezen kívül nem érkezett hozzászólás Öntől. Az Összművészeti Egyetemmel kapcsolatos, pedig ott van a cikk alatt.

  2. Én teljesen etikátlannak tartom a bérlettel való ajándékozást.Ugyan úgy,mint azt a bizonyos b…..

    Osztogatást.Egyik sem szorul rá. Gesztusnak meg nagyon SIKÍT.

Comments are closed.