Hírek Makó

A Pulitzer sétánytól teljesen lezárják a Deák Ferenc utcát

Szerda reggel 7 órától a könyvtárépítés miatt egy napra teljesen lezárják a Deák Ferenc utcát a Pulitzer sétánytól a leendő könyvtárig. Csütörtöl pedig egyirányú lesz a forgalom. Az érintett utcarész a google képén.

A József Attila Városi Könyvtár környékének rehabilitációja kapcsán (Deák F.u., Rudnay Gy. u., Pulitzer sétány) megkezdődtek az úgynevezett közmű áthelyezések. Ezért kedd reggel 7 órától a Deák Ferenc utcai útpályát teljes szélességben lezárják a Pulitzer sétánytól a tervezett könyvtár épületéig. Az aszfaltmarási munkálatok, illetve az útlezárás várhatóan egy munkanapig tart. Ezt követően az önkormányzat által engedélyezett, egyirányúsított forgalmi rend lép életbe.

A Rudnay utcai forgalmat a lezárás nem érinti (kivéve a Deák Ferenc utcára történő ráfordulási tilalmat), a Pulitzer sétányon a délután várható lezárás, a távhőközpont környezetében az útpálya keresztben történő felmarása miatt.

A lezárási területet a Makói Rendőrkapitánysággal történt helyszíni bejárás után jelölték ki. Természetesen biztosítják a mentők és a katasztrófavédelem részére a bejutást, illetve az utcában lakók gépkocsihoz történő eljutását, kiállási lehetőségét.