Nagyon várták a makóiak a Megasztár győztes énekest. Molnár Ferenc Caramel a legújabb albumáról mesélt nekünk, és azt is elárulta, hogy legjobban szabadtéren szeret koncertezni.

Nagy Szabolcs – Makó

Gyorsan megtelt a Hagymaház szabadtéri színpada a Makói Nyár utolsó koncertjére. Caramel koncertjén minden korosztállyal lehetett találkozni a közönségben, úgy látszik kisgyerekektől az idősekig sokan kedvelik az énekest a térségben.

Molnár Ferenctől megtudtuk, idén is rengeteg felé jártak koncertezni, ám a nyári időszak szerinte mindig különlegesebb a zenészek számára. – A nyár a nagy bulikról, fesztiválokról szól, de szerintem a legtöbb zenésztársam nevében is beszélhetek, ha azt mondom ez kiemelt időszak. Nincs jobb annál, ha a csillagos ég alatt zenélhetünk a közönségnek, ezeket a fellépéseket szeretjük a legjobban – mondaa Caramel.

Az énekes energiájából azonban nem csak a koncertezésre futotta, nemrég jelent meg hetedik albuma, aminek készítésekor volt, hogy két napig nem hagyták el a stúdiót.

– Hirtelen ötlet volt, hogy összerakjuk. Egy hónap alatt készült el az összes stúdió munka, ami nem hétköznapi. Az volt a cél, hogy 10 különböző hangulatú dalt tegyünk rá, sokat gondolkodtam rajta és még az utolsó pillanatban is változtattam. Ezzel a lemezzel kicsit a korábbi albumok hangulatához nyúlunk vissza. Van rajta egy olyan dal is, ami elsősorban a kislányomnak szól és utána a közönségnek, de akinek van gyermeke, az biztosan megérti és nem sértőnek találja ezt – fogalmazott új lemezéről az énekes.

Caramel egy korábbi nagy koncertjén saját lemezével is megajándékozta a jegy mellé a közönséget, erről azt mondta régi terve volt egy ilyen gesztus a rajongóinak. Bár a Megasztár győztes énekes szerint az internet világában már kicsit szürreális elvárás lenne azt várni, hogy boltban vegyék meg a lemezt az emberek. Amikor elkészült az új album, neki is az jutott eszébe először, hogy vajon min fogja meghallgatni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest