Makó Színes

Szinte teltház volt Caramel koncertjén

Nagyon várták a makóiak a Megasztár győztes énekest. Molnár Ferenc Caramel a legújabb albumáról mesélt nekünk, és azt is elárulta, hogy legjobban szabadtéren szeret koncertezni.

Nagy Szabolcs – Makó

Gyorsan megtelt a Hagymaház szabadtéri színpada a Makói Nyár utolsó koncertjére. Caramel koncertjén minden korosztállyal lehetett találkozni a közönségben, úgy látszik kisgyerekektől az idősekig sokan kedvelik az énekest a térségben.

Molnár Ferenctől megtudtuk, idén is rengeteg felé jártak koncertezni, ám a nyári időszak szerinte mindig különlegesebb a zenészek számára. – A nyár a nagy bulikról, fesztiválokról szól, de szerintem a legtöbb zenésztársam nevében is beszélhetek, ha azt mondom ez kiemelt időszak. Nincs jobb annál, ha a csillagos ég alatt zenélhetünk a közönségnek, ezeket a fellépéseket szeretjük a legjobban – mondaa Caramel.

Az énekes energiájából azonban nem csak a koncertezésre futotta, nemrég jelent meg hetedik albuma, aminek készítésekor volt, hogy két napig nem hagyták el a stúdiót.

– Hirtelen ötlet volt, hogy összerakjuk. Egy hónap alatt készült el az összes stúdió munka, ami nem hétköznapi. Az volt a cél, hogy 10 különböző hangulatú dalt tegyünk rá, sokat gondolkodtam rajta és még az utolsó pillanatban is változtattam. Ezzel a lemezzel kicsit a korábbi albumok hangulatához nyúlunk vissza. Van rajta egy olyan dal is, ami elsősorban a kislányomnak szól és utána a közönségnek, de akinek van gyermeke, az biztosan megérti és nem sértőnek találja ezt – fogalmazott új lemezéről az énekes.

Caramel egy korábbi nagy koncertjén saját lemezével is megajándékozta a jegy mellé a közönséget, erről azt mondta régi terve volt egy ilyen gesztus a rajongóinak. Bár a Megasztár győztes énekes szerint az internet világában már kicsit szürreális elvárás lenne azt várni, hogy boltban vegyék meg a lemezt az emberek. Amikor elkészült az új album, neki is az jutott eszébe először, hogy vajon min fogja meghallgatni.

navigate_before
navigate_next

One Response

  1. Csoda hogy ez nem maradt el mint a Hypnose…

Comments are closed.