Benzingőz, fel-felpörgő motorok, forróság, locsolókocsi valamint felfröccsenő sár és szállongó por – ezek jellemezték a mai apátfalvi országos roncsderbi futamot, melyen makói és kiszombori versenyzők is indultak.

Korom András – Apátfalva

A legfiatalabb sofőr egy 15 éves kecskeméti lány egy BMW-ből roncsderbis autóvá varázsolt jármű volánja mögé pattant. Nem nagyon kellett keresgélni a versenyzőket és járműveiket ma az apátfalvi Gabnai tanyán, a tó- és a csatornapart közelében árnyékban hűsöltek a futamok előtt a versenyzők, s néhányuk még az utolsó ellenőrzést végezték járművükön.

Sokfelől érkeztek Csanádi Zoltán és Tibor az esélyesek közé tartozott:

A Baranyi Team kiszombori versenyzők. Hallgassa meg Baranyi Attilát, mit is alakított az autón, míg a versenyzésre alkalmas nem lett:

A makói Szilágyi László Gábornak ez volt az első versenye. Egy Ladával szórta a sarat és verte fel a port, egyenesen a nézőkre. Ahogy a többi ladás is tette:

Nem elég, hogy a verseny legfiatalabb indulója volt a 15 éves Lovász Laura, de előbb a saját édesapját kellett legyőznie, hogy ma ő ülhessen a BMW volánja mögé:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest