Egyedülálló a városban az a fekete hamburger, amelyet a Makói Piactéri Hamburgeresnél lehet vásárolni. Háromféle módon töltik meg a sötét színű zsemlét. Minden szerdán, pénteken és vasárnap várja a vendégeket a falatozó.

Gajáta Fanni – Makó

Pár évvel ezelőtt Japánban próbálkozott meg az egyik gyorsétteremi lánc a fekete hamburgerrel. Azonban a makóiaknak nem kell szigetországig utazni, ha meg szeretnék kóstolni, elég csak elkerékpározniuk a makói piacig.

A Makói Piactéri Hamburgeresnél három fajta szendvics közül lehet választani: Cheddar, amelyben cheddar sajt, hamburger szósz és zöldség van; a Monster, amely két húspogácsát, 2 darab cheddar sajtot, két nagydarab tarját, hamburger szószt és zöldséget tartalmaz, illetve a Devil, amelyet a pikáns íz kedvelőinek ajánlanak: chilli szószt, jalapenot és kolbászt is tartalmaz a hús, a sajt és a zöldségek mellett. Imre Tamás, a családi vállalkozás dolgozója elmondta, a hús 100 százalék marhahúsból készül és a zsemlét tintahal tintájával színezik.

Ahogy a Devil készül.

– Amikor bekerült a kínálatunkba, akkor nagyon sokan érdeklődtek utána, mostanában kevesebben keresik, de azért még így is viszik. Megvan az a réteg, akinek bejött ez a nem átlagos hamburger – mondta Tamás.

A fekete hamburger mellett különböző ízesítésű hamburgerek, hideg- és melegszendvicsek, wimpyk, és street food ételek közül lehet választani a falatozóban.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest