Ideális, meleg időjárás, remek fellépő, lampionok, színes reflektorok. Úgy látszik bevált a Hagymatikum receptje a péntek esti bulihoz. Százak fürdőztek és szórakoztak a külső medencénél.

Korom András – Makó

A Pumpkins trio fergeteges, zömében rock dalai közé ugyan be-be csúszott a Beatles első slégere, illetve a Simon & Gartfunkel: Mrs. Robinsonja, de a nóták többsége igazi tánczene, azaz rockably volt. Két pár majd végig is táncolta. Igaz ők rendes ruhában járták, pörgették egymást. A zenekart a medencében több százan hallgatták és nézték, s szokás szerint igazi nemzetközi közönség énekelte, tapsolta vagy táncolta végig műsort, hiszen a magyar mellett sokan románul vagy szerbül szólaltak meg, de angol nyelvű vendégekbe is belefutottunk. És persze a makóiak érezték igazán otthon magukat.

Ment a küzdelem a nagymedence központjában úszó hatalmas gömbbel, a hullámokkal a zene ütemére birkóztak a főleg fiatalabb fürdőzők, azaz remek volt a hangulat, s remek lesz egészen éjfélig, a zárásig.

A lampionos party egyébként hagyományos a makói gyógyfürdőben. Hallgassa meg Lajtosné Papp Noémit  a Makói Gyógyfürdő Zrt. marketing csoportvezetőjét:

És így táncoltak a vízben a vendégek:

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest