Makó Színes

Titokzatos okok miatt marad el az idei Hypnose Weekend

A szervezők a népszerű makói nyári rendezvény Facebook oldalán jelentették ezt be. Nem mindennapi és sejtelmes magyarázattal indokolták a döntésüket. A képen: ilyen volt a hangulat a tavalyin.

MH-Makó Híradó

Nem rendezik meg az idén a népszerű, augusztus 11-12-re tervezett immár a hatodik alkalomra meghirdetett Hypnose Weekendet. A rendezvény Facebook oldalán olvasható indoklás szerint a Weekendnek már a második évtől meg volt a maga köre, aki részt akart belőle vagy akár az egészet akarta. Ez a kör azonban a szervezők számára kezelhetőnek bizonyult. Azt írták, hogy idén már egy olyan kör is szemet vetett a rendezvényre, melynek saját ötlete nem lévén valószínűleg másolni fogja a rendezvényt. Azonban előtte mindent megtett, hogy a Hypnose Weekend szervezőit ellehetetlenítse.

A közleményükből nem derül ki, hogy milyen, a programot másolni kívánó körre utaltak, s a kommentekben feltett kérdésre adott válaszban is kikerülték azt, hogy ki vagy kik miatt döntöttek így. Azt írták, hogy a rendezvény érdekében az összes kört, szervezetet és lehetőséget felkeresték, de az önkormányzattal vagy bármelyik egyéb akár ifjúsági turisztikai, vagy kulturális kérdéssel megbízott szervezethez kapcsolódó kérdés elől elzárkóznak.

3 Responses

  1. Remélem nem ez a nagy Ifjúsági koncepció réssze hogy betiltalak minden bulit….

  2. Szinvonalas lesz a másik rendezvény ha még hirdetve sincs..

Comments are closed.