Hírek

Makói Fidesz: megdöbbentő Medgyesi Pál elhatárolódása

A héten jelent meg a Medgyesi Pállal készült cikkünk, amelyben a Makó Térségi Víziközmű Kft. volt vezérigazgatóját az egykori cégével kapcsolatos feljelentésről és az ivóvízminőség-javító programról is beszélt. Erre válaszolt a Fidesz Makói Szervezete.

 

„A Fidesz Makói Szervezete megdöbbentőnek tartja, hogy Medgyesi Pál, a Makói Térségi Viziközmű Kft. volt vezérigazgatója teljes mértékben elhatárolódik az ivóvízminőség- javító program kudarcától.

Az alapkő letételénél még részese volt a projektnek, ahol a kivitelező és az MSZP-s volt polgármester Buzás Péter oldalán tündökölt és asszisztált az előkészítő és kivitelezési munkálatokban is.

Jelenleg a Makói Térségi Viziközmű Kft. ellen rendőrségi nyomozás van folyamatban különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés büntettében több százmillió forint értékű jutalmak és prémiumok kiosztása, valamint kiszervezett munkák miatt. Ez a mai napig joggal kelt felháborodást a makói polgárokban.

Újabb botrány van kibontakozóban, az ivóvízminőség-javító program kétes műszaki és tervezői munkái miatt visszafizetési kötelezettség állhat fenn. Nem kizárt, hogy vissza kell fizetni több milliárd forintot, emiatt települések mehetnek csődbe.

A fenti tények ismeretében különösen felháborító, hogy Medgyesi Pál, mint vízügyi szakember mossa kezeit.

Itt az ideje, hogy végre tiszta vizet öntsünk a pohárba!

Fidesz Makói Szervezete”