Makó Sport

Már lehet nevezni a Maros Kupa kispályás focitornára

Máris lehet nevezni az idei Maros Kupa kispályás focitornára, mérkőzései augusztus 6-tól vasárnaponként délelőtt 9-kor kezdődnek a MAK pályán a Maros-parti Báló ligetben.

MH-Makó

A versenyben kizárólag olyan labdarúgók vehetnek részt, akik nem játszanak NB-s bajnokságban. A megyei szintű bajnokság igazolt játékosai szerepelhetnek a csapatokban. (Akinek a neve a 2016/2017-os bajnokságban a valamely bajnoki mérkőzés jegyzőkönyvben szerepelt azokat tekintik igazolt játékosoknak) 20 év alatti játékosokra a szigorítás nem vonatkozik;

A nevezési díj csapatonként 8 ezer fornit. A nevezéseket a nevezési díj befizetését követően legkésőbb augusztus 2-ánszerdán 16 óráig kell beküldeni a Maros-menti Utánpótlás Futball Clubhoz (Fitt Sport üzlet, Makó, Széchenyi tér 9-11) vagy a technikai megbeszélés helyszínén. A határidő után érkezett nevezéseket nem fogadják el a szervezők. A nevezésnek tartalmaznia kell a csapattagok neveit, játékosok életkorát, a csapatvezető nevét, e-mail címét, telefonszámát! Minden csapat maximum 15 főt nevezhet be!
A labdarúgó bajnoksággal kapcsolatban további információ, bővebb felvilágosítás Kovács Gábortól (30/337-8958) kapható.