Hírek Makó Színes

Pál Dénessel is szelfiztek a Hagymatikum vendégei

A Sztárban Sztár és a The Voice – Magyarország hangja győztese is koncertet adott ma a fürdőben. Katus Attillával lehetett vízitornázni, volt baba- és gyermekszépségverseny, valamint extrém sport bemutató. Mozgalmas programok a fürdőfesztivál második napján.

Nagy Szabolcs – Makó

Ötödik éve rendez a Hagymatikum fürdőfesztivált, ilyenkor három napon keresztül a legkülönbözőbb programokkal várják a vendégeket. Az első napon zenés kívánságműsor, Gál Csaba Boogie és zenekara, és vízi diszkó nyitotta meg a rendezvényt, ami szombaton is koncertekkel, bemutatókkal, vízi tornákkal folytatódott.

– Ez a három napos rendezvény arról szól, hogy minden korosztály számára biztosítsunk programokat. Koncertek, bemutatók, gasztronómia, baba- és gyermekszépségverseny, többek között ilyenekkel készültünk a vendégeinknek. Hagyomány, hogy megkérdezzük őket is, kiket szeretnének látni, ezek közül a fellépők közül igyekszünk válogatni – tudtuk meg Lajtosné Papp Noémitől. A Hagymatikum marketingvezetője hozzátette, a makóiak közül nagyon sokan szerették volna látni idén Pál Dénest, a Sztárban Sztár és The Voice – Magyarország hangja győztes énekesét, akinek koncertjét sikerült is leszerveznie a fürdőnek.

– Most voltam itt először Makón fellépni, de nagyon örültem a felkérésnek, pláne úgy, hogy a vendégek engem szerettek volna látni. Mindig meglepően jól eső érzés, hogy ilyen messzire is eljövök és itt is szeretettel várnak az emberek. Sajnos ezen a nyáron eddig én csak színpadról láttam medencét, amikor hasonló rendezvényre hívnak kicsit fáj a szívem, hogy jó lenne csobbanni is egyet, de a munka miatt nem lehet. Egy pici lehetőség lesz azért pihenésre, hogy szeptemberre ne azt lássa a közönség, hogy nagyon fáradt vagyok – mondta el portálunknak Pál Dénes, aki természetesen néhány közös képre is vállalkozott a rajongókkal.

Szombaton több bemutatót is tartott a szegedi Flip Unit Team street akrobata csapat, akik showműsorukban a capoeira és a parkour elemeit is ötvözték.

– Az edzéseken egy speciális szőnyeggel dolgozunk, hogy minél kevesebb legyen a sérülés. A biztonságra nagyon kell figyelni, kevés ember van, aki magas szinten tudja űzni ezt a sportot. Fizikailag nagyon igénybe veszi a testet, a jó erőnlét sokat segít, de mentálisan legalább annyira fel kell készülni. Az elemek betanulása eléggé emberfüggő, van aki napok, hetek alatt megtanulja, van akinek évekbe telik – mondja Horváth Márk, a Flip Unit Team tagja.

A vasárnap első sorban a gasztronómia jegyében telik majd a fürdőben, lesz bográcsos főzőverseny, Gasztro stand a Tetovált séffel, de testépítő bemutatót is láthat aki ellátogat a Hagymatikumba és fellép a Molnár Dixieland Band is.

navigate_before
navigate_next