Színes

Fürdősó is készült a ruzsai férfinapon

Ismét megrendezték a Napsugár Otthon Ruzsai Idősek Otthonában a nemzetközi férfinapot. Az otthonban élő férfiakat a Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány meg is lepte ez alkalomból.

Gajáta Fanni – Ruzsa

Ahogy tavaly, idén is  jó hangulatban telt a Napsugár Otthon Ruzsai Idősek Otthonában megrendezett  családi nappal egybekötött nemzetközi férfinap. A lakók hozzátartozói örömmel fogadták el a meghívást, így együtt tölhették a délutánt a szeretteikkel. A megjelenteket Kerepeczki Magdolna megbízott igazgató és Mencser Nóra telephelyvezető is köszöntötte.

Az otthon dolgozói műsorokkal kedveskedtek a férfiaknak és a nőknek egyaránt. Volt olyan előadás is, amelyben a lakók is csatlakoztak. Többek között vicces hangulatú házasságkötés is sor került és a Z’Zi Labor – Honky tonk woman című dalára is táncoltak az asszonyok. A műsort követően kreatív foglalkozást tartottak: a családok fürdősót készíthettek közösen. Sokan egy-egy fotó erejéig beálltak az erre kijelölt képkeret mögé.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

A napot közös uzsonnázás zárta: sült szalonnát és kolbászt fogyasztottak el a lakók az ismert nóták mellett. A férfiak ismét jól jártak: Napsugár Otthon Lakóiért Alapítvány egy doboz sörrel lepte meg az erősebb nem képviselőit.