Hírek Makó

Fidesz: “Köszönettel tartozunk Rója Istvánnak!”

A makói oktatás ügye nem pártpolitikai kérdés! A József Attila Gimnázium igazgatói pályázata nem pártpolitikai kérdés, a gimnázium jövője városunk és gyermekeink jövőjét jelenti – reagált a Fidesz makói szervezete a DK mai közleményére.

Arra kérjük a Makón is működő pártokat és politikai szervezeteket, hogy ne használják fel az iskola ügyét pártpolitikai célokra! Még a közeledő kampány sem adhat okot arra, hogy a gimnázium politikai viták, nézeteltérések vagy pártpolitikai akciók foglyává váljon.

Mindannyian köszönettel tartozunk Rója Istvánnak az elmúlt több mint két évtizedes munkájáért, amelynek tisztességéhez méltatlanok azok a politikai nyilatkozatok, amelyek most a sajtóban elhangoznak. Nekünk makóiaknak a legfontosabb kérdésnek annak kell lennie, hogyan lehet a József Attila Gimnázium még erősebb és sikeresebb oktatási intézmény, hogyan tudja még jobban segíteni a gyermekeinket, hogy az általuk vágyott felsőoktatási intézményben folytathassák tanulmányaikat.

A közeledő kampány mindent átpolitizál, de ne hagyjuk, hogy a JAG pártpolitikai kampány célkeresztjébe kerüljön! Gyermekeink jövője mindannyiunk közös ügye, az iskolában nincs helye a politikának! – írta Fidesz-Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete.

+++

A vitát ezzel szerkesztőségünk lezártnak tekinti.

One Response

  1. Senkiháziak!

    Szégyelljétek magatokat! Nagyon,nagyon.

Comments are closed.