Színes Térség

Ellepték a szuperhősök Kiszombort

Harmadik alkalommal rendezte meg ma a Kiszombori Ifjúsági Klub az ifjúsági napjukat. A helyiek mellett Apátfalváról és Szegedről is érkeztek csapatok. Nemcsak versenyeztek a fiatalok, hanem kapcsolatokat is létrehoztak.

Gajáta Fanni – Kiszombor

Szuperhősök volt a tematikája a Kiszombori Ifjúsági Klub ifjúsági napjának. A helyi fiatalok ezért palástot húztak és kifestették magukat egy híres vagy kitalált szuperhőssé. KIK-Man is részt vett a napon, aki a kiszomboriak hőse és kabalája.

navigate_before
navigate_next

Rácz Máté, a KIK önkéntes vezetője a nap elején elmondta, az ifjúsági nap a régi idők szegedi és zentai ifjúsági napjait idézi fel: a csapatoknak ügyességi és logikai feladatokat kellett a délután folyamán megoldaniuk: többek között WC-guriga megkerülő verseny is volt, amely hiába hangzik egyszerűen, könnyen meg lehetett szédülni a nagy kerülésekben. Délelőtt videókat, csapatzászlókat és a kabalákat kellett bemutatniuk a fiataloknak.


Szegedről érkeztek a Raptorgyíkok.

–  A videónkban is elhangzott, hogy miért tartottuk fontosnak a részvételt, de leginkább a kapcsolatépítés miatt érkeztünk. Szeretnénk, ha a közeljövőben a kiszomboriak is részt vennének az apátfalvi programokon, és fordítva is – árulta el  Imre Christopher, az Apátfalvi Ifjúsági Klub egyik tagja.