Hírek Makó Térség

Tizenöten kérték Makón Lázár János segítségét

A térség országgyűlési képviselőjétől – annak mai, a makói városházán tartott fogadóóráján – különféle problémákkal kapcsolatban kértek segítséget a makóiak és a környező településekről érkezők.

Korom András – Makó

Lázár Jánostól, annak mai makói fogadóóráján ismét változatos ügyekben kértek segítséget az őt felkeresők. Egy vendéglátós hölgy arra hívta fel a figyelmet, hogy az szerzői jogokat kezelő Artisjus más árakat alkalmaz a hirdetményében és a valóságban,. Egy másik asszony napelemet szeretne elhelyezni vállalkozása számára háza tetejére állami kamatmentes konstrukció segítségével, de elakadt az ügyintézésben.

Egy férfi azért látogatott el a térség országgyűlési képviselője fogadóórájára, hogy elpanaszolja, hogy a kistérségi strandfürdő kedvezményt a polgároknak már nem adják oda, csak Makón, a környező kistelepüléseken azt a polgármesteri hivatalban kell kérvényezni. Azt kérdezte, hogy lehetne-e ez ügyben valami tenni?

Egy középkorú – mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozó – házaspár pedig pályázni szeretne egy, a fokhagymatermesztéshez szükséges traktor megvásárlására. Ebben kérték Lázár János segítségét.