Kék hírek Térség

Ágyneműtartóba bújt a betörő – ipi-apacs mondták a rendőrök

Egyebek mellett kerékpárt, konyhai eszközöket és műszaki cikkeket lopott el egy 21 éves férfi egy  házból. A gyanúsított egy ágyneműtartóban bújt el a rendőrök elől. A képen egy másik tettes, de az ágyneműtartós módszer azonos.

MH-kék hírek

A feltételezett elkövető  június 28-a és július 5-e között több alkalommal járt a vásárhelyi ingatlanban. A helybéli férfi a kerítésen keresztül jutott be, majd felfeszítette a garázs és a lakóépület ajtaját. A gyanúsított a helyiségekből egyebek mellett szeszes italt, serpenyőt, mikrohullámú sütőt, rádiósmagnót, kerékpárt, kipufogódobot, sátrat, valamint utazótáskákat vitt el.

A vásárhelyi nyomozók a bejelentést követő néhány órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 21 éves helybéli férfi gyanúsítható megalapozottan. A rendőrök a tolvajt az otthonában, egy ágyneműtartóban elbújva találták meg, majd előállították. Tőle az eltulajdonított vagyontárgyak jelentős részét lefoglalták.

A feltételezett elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.