Galéria Makó Színes

Mulatósan telt a Hagymatikum nyugdíjas találkozója

Az idén már harmadik alkalommal szervezte meg a Hagymatikum Gyógyfürdő a nyugdíjas találkozóját. Ahogy már az idősebb korosztály megszokhatta, a fürdő különböző szolgáltatásait próbálhatták ki, illetve sztárfellépő is érkezett hozzájuk.

Gajáta Fanni – Makó

Egész nap a legjobb mulatós dalokat szolgáltatta Molnár László a Hagymatikum Gyógyfürdőben, ugyanis az idei harmadik nyugdíjas találkozónak ez volt a témája. Ezért Kocsis Janika, a sztárfellépő sem énekelt más műfajban, csak ebben. Egy házaspár egyenesen Nagykanizsáról érkezett, hogy az énekest megtekintsék.

A délelőtt folyamán az idősebb generáció nemcsak a külső medencékben hűsölhettek, pihenhettek, hanem különböző egészségügyi méréseken is részt vehettek, amelyet ismét a Magyar Vöröskereszt makói csoportja munkatársai végeztek el.

Lajtosné Papp Noémi, a fürdő marketing csoportvezetője elmondta, a fürdő szolgáltatásait is kipróbálhatták az érdeklődők – többek között a masszázskezeléseket és az elektroterápiát is.

Tézsla Istvánné és Pallagi Jánosné rendszeresen ellátogatnak a Hagymatikum nyugdíjas napjára. Ilyenkor minden kezelést kipróbálnak és jókat pihennek. Ma délelőtt mindkettőjüknek az elektroterápia tetszett a legjobban.

– A baráti társasággal általában jönni szoktunk, de a fürdőbe havonta legalább egyszer-kétszer is ellátogatok a 15 kezelésen felül – árulta el Babi. Jutka hozzátette, nagyon szeretnek az ilyen nyugdíjas találkozókra jönni, ugyanis nagyon jó a hangulat. – A vízi tornát is kedveljük, mivel jól átmozgat.

Galéria:

navigate_before
navigate_next

A nyugdíjas találkozóra a kistérségből, Szegedről és a határon túlról számosan érkeznek.