Galéria Makó Színes

Makó térségi nyugdíjas klubok találkoztak

Makó és kistérségi nyugdíjas klubok találkoztak szombaton a Koronában. Az időseket Farkas Éva Erzsébet polgármester is köszöntötte.

Gajáta Fanni – Makó

A makói Szépkorúak Klubja kistérségi nyugdíjas találkozót hirdetett meg szombatra. A makói klubok mellett több között a nagylaki, magyarcsanádi, királyhegyesi, maroslelei és a békéssámsoni idősek is érkeztek a rendezvényre. Takács Ferencné Rózsika néni elmondta, azért is szervezik meg minden évben ezt a programot, ugyanis ezzel szeretnék a sok meghívást viszonozni a többi klubnak.

– Nagy örömmel megyünk mindenfelé. Most ránk került a sor és nagyon örülök neki, mivel sokan vagyunk, és úgy gondolom, ismét jól fog sikerülni a rendezvényünk – tette hozzá Rózsika néni. A Szépkorúak Klubja tagjai sosem unatkoznak, sokfelé utaznak, járnak. – Ezt meg szeretném köszönni Farkas Éva Erzsébet polgármesternek, aki nélkül ez a mai nap sem jöhetett volna létre.

A rendezvényen a polgármester is részt vett. A város első embere köszöntőjében kiemelte, a városvezetésnek nagyon fontosak az idősek, ezért is vezették be a 65 év felettiek számára az ingyenes hulladékszállítást, az 5 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt, amelyet karácsony előtt kapnak a nyugdíjasok, illetve ezért szeretnék felújítani a városi nyugdíjas klubok székhelyeit.

navigate_before
navigate_next

Emellett hangsúlyozta, a Páger-mozi és rendezvényközpont átalakítása azért is szerep napirenden, hiszen ha megújul, az egyik teremben akár 300 fő is elférhet, így nagyobb létszámú rendezvényt is lebonyolíthatnak a szépkorúak.