Galéria Makó Sport

Crossfitesek versenyeznek a sportcsarnokban

Már harmadik alkalommal szervezte meg a TYR Gym Makó funkcionális edzőterem a TNT Team Challenge versenyt. Idén is számos városból érkeztek csapatok a megmérettetésre, többek között Szegedről és Zentáról is.

Gajáta Fanni – Makó

Közel 400 versenyző érkezett a makói Erdei János Városi Sportcsarnokba, amely otthont ad a TNT Team Challenge versenyének. Három évvel ezelőtt azért hozták létre ezt a megmérettetést, hogy a megyéből és az országból is összejöjjenek azok az emberek, akik ezt a funkcionális edzésformát űzik.

Hogy milyen feladatokat kellett megcsinálniuk a 18 csapatnak, hallgassa meg Sipos Andrástól, a TYR Gym Makó funkcionális edzőterem vezetőedzőjétől!

A zentai Fit for Life Crossfitklub idén is részt vesz ezen a versenyen.  Zelic Aleksandar vezetője elmondta, 5 éve űzi ezt a sportot és 4 éve már saját edzőterme is van. A klub fontos szerepet tölt be a szerb crossfit világban, ugyanis a zentaiak már évek óta egy fontos verseny szervezői.

– Tavaly ezen a versenyen másodikak lettünk, külföldön is több érmet szereztünk már. Ma pedig az első hely a célunk – fogalmazott az edző. A Fit for Life Crossfitklub Aleksandar mellett még három versenyzővel képviseli magát: Rákos Zsuzsával, Damjan Vucuroviccal és Djordje Cole Draginnal.

Czirbus Gábor alpolgármester és a rendezvény fővédnöke nyitotta meg a versenyt. Köszöntőjében kiemelte, örömmel fogadta a felkérést, ugyanis TYR Gym Makó számos városi program résztvevője, illetve nekik is köszönhető, hogy a Kihívás napján Makó ismét elnyerte a legsportosabb település címét.

Galéria:

navigate_before
navigate_next