Galéria Makó színes

Díjazták a kitűnő felsősöket

Hétfő délután közel 300 makói felső osztályos és középiskolai tanulót tüntetett ki a város. Voltak olyan diákok is, akik nemcsak jó tanulók, hanem jó sportolók is voltak.

Gajáta Fanni – Makó

295 felső osztályos és középiskolai diákot invitált meg a városvezetés ma a jó tanuló, jó sportoló díjátadásra. A műsor Opitz Barbara fellépésével kezdődött. Az X-Faktorban felfedezett énekesnő elmondta, bár jelenleg magántanuló, régebben az iskolában szorgalmas és jó tanuló is volt.

Elsőként a 4. osztályosok vehették át az elismerő oklevelet és a jutalmat. A bartókos Erdei Dóra Ágnes már negyedik alkalommal lett jó tanuló és sportoló is, mivel idáig mindig kitűnő volt.

– Az ének, a kórus, a testnevelés, a magyar és a matematika órák a kedvenceim. Van, amikor sokat tanulok és van, amikor nem. Délutánonként önállóan tanulok, de ha valamit nem értek, anya segít – árulta el Dóra, akinek a vakáció nem lesz unalmas. – A kórussal Magyarhertelendre megyünk, majd Sándorfalván sátorozni fogunk, de lehet, még a Balatonhoz is elutazunk.

navigate_before
navigate_next

Holnap az alsós kitűnő tanulókat várja az önkormányzat a Hagymaház szabadtéri színpadánál. Itt a Léghajó együttes lép majd fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.