Makó színes

Halász Viktóriát választották a Hagymatikum szépségkirálynőjévé

A húszéves Halász Viktória Réka nyerte meg a Hagymatikum szépségversenyét. A fürdő családi napján telt ház volt, zene és vetélkedők sora várta a látogatókat. (Fekete melltartóban.)

Nagy Szabolcs – Makó

A kezdéskor még kiadós záportól lehetett tartani a Hagymatikum családi napján, ez mégsem szegte kedvét a vendégeknek, mindenfelé családok, baráti társaságok sütkéreztek a napon vagy foglalták el a medencéket.

Gergely Gábor fürdő igazgató szerint egy-egy ilyen rendezvény sokkal több látogatót vonz Makóra, mint egy sima napsütéses hétvége, ezért folyamatosan új ötleteket szeretnének kitalálni. – Kicsit tartottam az időtől, szinte félóránként néztem az előrejelzést, de szerencsére elkerült minket az eső. Szeretnénk minél több telt házas hétvégét, hogy az előttünk álló javításokat, felújításokat minél inkább támogatások nélkül, önerőből tudjuk fedezni. Ehhez nagyban hozzájárulnak az ilyen rendezvények, ezért ezt az irányt fogjuk tartani, és egyre többet beilleszteni a kínálatba – mondta.

A családi napon először az apukák mérkőztek meg egymással, szkanderben, ügyességi játékban, és sör és virsli fogyasztásban és úszásban is kitettek magukért a jelentkezők.

navigate_before
navigate_next

– Szegedről jöttünk a családommal, igazából viccből neveztem be, nevessenek, szurkoljanak egy kicsit a gyerekek. Ide Makóra is évente kétszer-háromszor eljövünk, hogy jól érezzük magunkat, mindig élvezni szoktuk – tudtuk meg Herman Csabától, az egyik résztvevőtől.

Családok, baráti társaságok is nevezhettek vetélkedőre, is a csapatoknak medencés ügyességi feladatokat kellett megoldani, a győzteseknek itt is értékes nyeremények jártak.

navigate_before
navigate_next

A szépségversenyre hat hölgy jelentkezett, köztük a 20 éves Halász Viktória Réka, aki Sándorfalváról jött a versenyre.

– Sok szépségversenyen vettem már részt, úgy döntöttem, hogy benevezek erre is. Buszra ültem és eljöttem, próba szerencse. Persze az ilyen versenyek emellett dolgozom is, fogászati asszisztens vagyok egy magánklinikán – mondta el portálunknak a fürdő új hivatalos szépségkirálynője.

A Hagymatikum következő nagy rendezvényére sem kell már sokat várni, július 1.-én sportnap lesz a fürdőben.

navigate_before
navigate_next

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.