Hírek Makó

Lábnyomokat hagytak maguk után a nyolcadikosok

Elbúcsúztatták a 8. osztályosokat a József Attila Gimnáziumból. Azonban a búcsú nem a végső: többen úgy döntöttek, a makói gimnáziumban folytatják a tanulmányaikat.

MH

Tanévzáróval egybekötött ballagással zárult a 2016/2017-es tanév a József Attila Gimnáziumban. A 8. a osztályból 32 diák búcsúzott el az általános iskolai élettől, azonban többen úgy döntöttek, szeretnének JAG-osok maradni. Csak pár diák határozta el, hogy iskolát váltanak, annak ellenére, hogy egy nagyon jó csapat jött össze az elmúlt évek alatt.

navigate_before
navigate_next

A 8. a osztályból Aszódi Viktor, Barta János Dezső, Czigeldrom-Korom Adél Anna, Csanádi Barbara, Farkas Luca Ágnes, Farkas Otília, Fodor Nóra Fanni, Földesi Tamás, Kerekes Viktor, Kis Cintia Regina, Kis Szabolcs, Kiss Csaba, Kiss Koppány Keve, Koczkás Gábor, Lázár Anita, Madácsi Korinna Titanilla, Mátó Emese, Mészáros Debóra, Molnár Franciska Kata, Morauszki Bianka Vivien, Nándorfi Nelli, Németh Brendon, Perleczki Dóra Lili, Rózsa Ábel, Sipos Izabella, Szabó Laura Orsolya, Szaveljev Ádám, Szirbik Dániel, Tóth Bálint, Tóth Elizabet, Uracs Dorka Odett és Varga Eszter Enikő ballagott el. Osztályfőnökük Illés Emese volt.