Színes Térség

Ismét nyári tábort szervez az Apátfalvi Ifjúsági Klub

Még meg sem hirdették az apátfalvi ifik a nyári táborukat, többen már akkor jelentkeztek, hogy ne maradjanak le. Idén július 17. és 21. között vigyáznak a gyerekekre a fiatalok.

Gajáta Fanni – Apátfalva

Nagy sikere volt az Apátfalvi Ifjúsági Klub által megszervezett nyári tábornak. Ahogy tavaly, idén is egy hetes lesz a szünidei elfoglaltság. A szervezők színes programokat szerveznek a kicsiknek és tiniknek.

Antal Eszter, az Apátfalvi Ifjúsági Klub tagja és a nyári tábor egyik szervezője elmondta, idén tízen fognak a gyerekekre felügyelni, így több táborozót tudnak fogadni. Bár még nincs meg a létszám, olyan 25 fővel számolnak.


Már tavaly is sok gyerek érdeklődött a tábor iránt.

A vetélkedők, a közös mozizás, pizzázás és süteménykészítés mellett kézműves foglalkozások is lesznek, de ellátogatnak az ópusztaszeri Csillagösvényre is. Eszter hozzátette, tavaly nagy sikert aratott a vízibomba csata is, így ez is szerepel a programok között.

– Talán a legnagyobb örömünk az volt, hogy a tábor meghirdetése előtt is jelentkeztek már, hogy ne maradjanak le az egy hetes nyári foglalkozásról. Sok „régi motoros” is visszatér hozzánk, de természetesen olyan gyerekek is érdeklődnek, akik tavaly nem voltak – fogalmazott az egyik szervező.

A nyári tábor a Szigetházban lesz megszervezve július 17. és 21. között.