Hírek Makó

Csobbanós napközi a Hagymatikumban

Kilenc hétig tart a fürdő szünidei tábora gyermekfelügyelettel, játékos programokkal. A következő hetekre már be is telt a létszám, de július végére és augusztusra még van pár szabad hely.

Nagy Szabolcs – Makó

2013 óta minden évben megtartja a Csobbanós napközi nevű nyári tábort a Hagymatikum, amely általában június közepétől augusztus közepéig tart. Heti bontásban, hétfőtől péntekig tart egy-egy turnus, a maximális létszám 20 fő, amit szinte teljesen ki is használnak a szülők, tudtuk meg a fürdő marketing ügyintézőjétől.

– Általában a térségből érkeznek a táborba a gyerekek. A mostani, első héten még nem volt teljes a létszám, de jövő héttől július végéig már teltház van. A későbbi időpontokra még van néhány szabad hely, ezekre érdemes minél hamarabb jelentkezni. A nagy részét a programoknak a medencés szabadidőtöltés teszi ki, de természetesen készülünk más játékokkal is – mondta el Lajtosné Papp Noémi.

A fürdőzés mellett így a gyerekeket készségfejlesztő és ügyességi játékok, kézműves foglalkozások is várják, és sportolni is lehet a Hagymatikum négy pályáján.

– Elsősorban mozgásos foglalkozások vannak, amit iskola után nagyon élveznek a gyerekek. Én most először veszek részt a tábor lebonyolításában, de nagyon élvezem, jó kis csapat jött össze. Bízom benne, hogy minden gyerek nagy élményekkel megy haza innen – mondja Puszta Gabriella animátor.

Az egyhetes turnusokra a Hagymatikumban lehet jelentkezni, 6-10 év közötti gyerekeket vár a fürdő. A foglalkozások 9 órától 16 óráig tartanak, a napközi ára 12.000 forint/fő, amely tartalmazza a napi háromszori étkezést is.