Hírek Színes

Bajnokká válni – klippremier!

Bajnokká válni – ez a címe annak a dalnak, amelyet Budai Gábor és Leczkési Lénárd közösen készített el Kollányi Zsuzsival és Horváth Tomival. A zene a 30 éves Diákolimpia alkalmából készült, így a sportról és annak szeretetéről is szól. (A nyitóképet Bertalan Ádám készítette.)

Gajáta Fanni – Szeged

Elkészült az a dal, amelyet a Magyar Diáksport Szövetség felkérése alapján készített Budai Gábor és Leczkési Lénárd. A két producer és a szövetség közösen egyeztek meg az énekesekről is, így végül Kollányi Zsuzsira és Horváth Tamásra esett a választás. A zene nemcsak a 30 éves Diákolimpia himnusza lehet, hanem a nyár slágere is.


Fotó: Bertalan Ádám.

– A szöveget Száraz Bence írta. Őt onnan lehet ismerni, hogy Freddie új albumára írt dalokat. Nagy részben ő készítette el a dalszöveget, de Tomi a saját részét magának jegyezte. A zenét mi hoztuk össze Lénárddal – tudtuk meg Gábortól.

A felkérést még tavaly ősszel kapta a DJ-producer páros és közel fél év alatt készültek el az egész dal. Gábor kiemelte, a fiatal énekesek hozzáállása pozitív és példaértékű volt, hiszen elfoglaltságuk ellenére lelkesen és kreatívan láttak a feladathoz. A napokban forgatták le a videóklipet is dalhoz, Budapesten.

– Három helyszínen forgattunk: egy általános iskolában, a Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában és a stúdióban – mondta Lénárd. A zenés rövidfilm egyik főszereplője Hais Dorottya, aki nemcsak Oscar-díjas film szereplője, hanem országos műugró bajnok is.


Fotó: Berta Sándor.

A videóklipet Guba Gergő és Birinyi Tamás közösen rendezte, forgatta, vágta, és ahogy Gábor mondta: csodát műveltek az elmúlt napokban, amiért csak köszönettel tartoznak.

A két DJ-nek és producernek nem ez volt az első közös projektje. Több tervük, félkész munkájuk van a fiókban, azonban nyárra azt a célt tűzték ki célul, hogy egy saját számmal jelentkezzenek.