Hírek

Makói Fidesz: a DK-nak semmi köze a Kálvin rendelőhöz

Mint ahogy egy utcafórumon kiderült: a Kálvin utcai rendelőt lebontják és a helyére egy új orvosi komplexumot építenek. Török Miklós önkormányzati képviselő egy pénteki sajtótájékoztatón üdvözölte ezt a tervet. A Fidesz Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezetének közleményében reagált a sajtótájékoztatóra, amelyet változtatás nélkül közlünk.

A makói DK-nak és Török Miklós aláírásgyűjtésének semmi köze nincs a Kálvin utcai orvosi rendelő megújulásához.

A helyi DK, aki egyben az MSZP fiókszervezete is, nem a városban élők egészségügye érdekében gyűjtött aláírásokat, hanem Gyurcsány Ferenc kampányához szolgáltatott adatokat. Az állítólagos aláírásokat nem bejelentett, hivatalos formában gyűjtötték és azokat senkinek át nem adták. Amennyiben ezek az aláírások léteznek, azok nem a makóiak egészségügyét szolgálják.

Az elmúlt ciklusokban a nagy összegű jutalmak és a baráti panziók építése mellett foglalkozhattak volna a makóiak egészségügyével.


A makói Fidesz sajtótájékoztatót tart a Kálvin utcai rendelőnél. Archív fotónk.

A jelenlegi városvezetésnek 2014-től számos olyan intézkedése volt, amely a lakosságot pozitívan érintette. Török Miklós képviselő ezeket az intézkedéseket rendszerint nem támogatta, hiszen a költségvetést egyik évben sem fogadta el. Így szeretne a DK és Török Miklós partnere lenni a városvezetésnek.

 

Fidesz Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.