Makó

Ismét Makón Szabó „Sonka”

Szabó László Sonka sokak számára ismerős. Az egykori magyar kézilabda-válogatott klasszisa jelenleg a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Óföldeáki Návay Aranka Idősek Otthonában él, de minden vágya az, hogy visszatérhessen Makóra.

MH

Szabó Lászlót, alias Sonkát nem kell bemutatnunk a kézilabda rajongóknak. 1986-ban a magyar férfi kézilabda-válogatott klasszisaként világbajnoki ezüstérmet nyert Svájcban. Élete ezután nem úgy alakult, ahogy tervezte. Egy baleset miatt kerekesszékbe kényszerült és jelenleg a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság fenntartásában lévő Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Óföldeáki Návay Aranka Idősek Otthonában él. Régi vágya, hogy visszajöhessen szülővárosába Makóra most teljesülni fog.

A jó hírt Farkas Éva Erzsébet polgármester közölte vele hétfőn, amikor meglátogatta az otthonban. Gönczy Gábor, a Csongrád Megyei Szivárvány Otthon Makói Idősek Otthonának megbízott részlegvezetője is megerősítette, Szabó Lászlót még a héten, a tervek szerint csütörtökön költöztetik át Makóra.

One Response

  1. Ez tökéletesen igaz!. A kerékpárral szinte nem mer az Úton menni az ember mert fél,hogy elütik a gyors hajtók

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.