Pénteken este 8 és éjfél között ismét megrendezi a Mozgás Éjszakáját Makó, az Egészségfejlesztési Iroda, közösen a helyi sportegyesületekkel és civil szervezetekkel.

MH-Makó

A rendezvényt este fél 8-kor nyitják meg az Erdei János Városi Sportcsarnok előtt, majd 14 szervezet, sportklub vagy egyéni tréner vezetésével 25 mozgásformát próbálhatnak ki a makóiak és a térségből érkezők.

Az Atlas Edzőteremben csapatverseny, a Colosseum Edzőteremben Hot Iron, Grand Up, önvédelmi oktatás és bemutató, az Írisz Táncklubban táncbemutató, a Spirit Fitnessben GymStick, Walkenergie, Speedup, Pilátesz torna várja a mozogni vágyókat.
A Hagymatikumban jóga és vízitorna, az Erdei János Városi Sportcsarnok elől Apátfalvára terepkerékpározás és kerékpártúra indul, a sportcsarnok előtt nyílt amerikai futball edzés, valamint Taekwondo edzés, a Sportcsarnokon belül pedig funkcionális edzésen és kispályás futball tornán vehetnek részt az érdeklődők.

A Hagymatikum előtti Zenepavilonnál Meridián tornán, az Erdei János Városi Sportcsarnok mögötti IPOSZ Teniszpályán nyílt tenisz edzésen vehetnek részt az este folyamán. A Petőfi Parkban 5 km-es futóversenyt szerveznek korosztályok és nemek szerinti felosztásban.
A Korona Étterem teraszán 21:00 órától Sakkversenyt szervez a Makói SVSE.

A Makói Mozgás Éjszakájához csatlakozott Apátfalva, Csanádalberti, Ambrózfalva, Nagyér, Pitvaros, Kiszombor, Magyarcsanád és Csanádpalota települése is, ahol szintén különböző mozgásprogramokkal várják a helybélieket.

A mozgás mellett játékra is hívja a lakosokat a Makói Kistérség Egészségfejlesztés Iroda. Az eseményen részt vevőknek nincs más dolguk, csak egy kreatív képet kell készíteniük magukról, amint az éjszaka során mozognak. Az elkészült képet be kell hashtagelni #EFIMOZGÁSÉJSZAKA2017 néven vagy elküldeni az efi-mako@evp.hu címre és a legkreatívabb képeket ajándékcsomagokkal jutalmazzák.

Bővebb információ a www.evp.hu oldalon és a Makói Kistérség Egészségfejlesztési Iroda facebook oldalán található. További részletekkel kapcsolatban keressék az EVP – Egészségfejlesztési Iroda munkatársait az efi-mako@evp.hu e-mail címen vagy a 62/511-186-os telefonszámon

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest