Ötvenhét diák búcsúzott iskolájától. Az intézményvezető arra kérte a diákokat, új környezetükben is építkezzenek arra a hozzáadott értékre, amelyet szüleiktől, és tanáraiktól kaptak.

Nagy Szabolcs – Makó         

Elhagyták iskolájukat a Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Almási Tagintézményének diákjai, hogy rövid pihenés után szeptemberben már új intézmény felei között folytassák tanulmányaikat. Az intézményvezető szerint az itt töltött nyolc év alatt számos jó tulajdonsággal gazdagodtak, amelyeket a szüleiktől és tanáraiktól tanultak meg.

– Ezek a tisztesség, a pontosság, a becsületesség, a felelősségvállalás, az elfogadás és a következetesség. Ma benneteket ünneplünk, kedves nyolcadikosok. Életetekben eljutottatok egy fontos pillanatig, megérkeztetek a felnőtt lét előszobájába. Őrizzétek az itt megszerzett tudást, mert nem csak a tantárgyi tudás fontos, hanem hogy emberként is meg tudjátok állni a helyeteket. Nemcsak a választott középiskolában, hanem az életben is. A sikerért mindig tenni kell, mert erőfeszítések nélkül nem megy – mondta el Borkáné Dudás Mónika.

Az elballagóktól az ünnepségen az alsóbb évfolyamok is elköszöntek. Ki egy idézettel, ki megszívlelendő jó tanáccsal látta el a most végzett nyolcadikosokat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest