A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtése sikeres volt: Török Miklós önkormányzati képviselő elmondta, több mint ezren írták alá a kezdeményezést. A helyi szervezet úgy véli, ennek is köszönhető, hogy a Kálvin utcai rendelő újjáépül.

Gajáta Fanni – Makó

Török Miklós, a Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője egy sajtótájékoztató keretén belül elmondta, a helyi szervezet lebonyolításában aláírásgyűjtés folyt a makói egészségügyi ellátó intézmények kialakításával kapcsolatban. A képviselőtől megtudtuk, több mint ezren írták alá online és papír alapon is a kezdeményezést.

Farkas Éva Erzsébet polgármester a szerdai utcafórumokon jelentette be, hogy a Kálvin utcai orvosi rendelőt lebontják és a helyére egy modern, minden előírásnak megfelelő épületet építenek. Török Miklós elmondta: az aláírásgyűjtésük sikeres volt és üdvözlik ezt a döntést.

– Azt tapasztalhattuk, hogy ezek az aláírásgyűjtések, amelyek országosan is több helyen elindultak, nagyon nagy eredményekre vezettek. Több ilyen kezdeményezés olyan hatással volt a hatalomra, hogy a meghátrálásra kényszerítette – fogalmazott Török Miklós.

A Demokratikus Koalíció önkormányzati képviselője szerint a jelenlegi városvezetéssel partnerek tudnak lenni az orvosi rendelők építésében.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest