Galéria Makó Színes

Három osztály ballagott el a Pápayból

Egy nyolcadikos és két szakiskolai osztálytól búcsúztak el ma délelőtt a Pápay Endre Oktatási Intézményben. A ballagás mellett a 2016/2017-es tanévet is lezárták az iskolában.

Gajáta Fanni – Makó

A tanév utolsó napjához értek a Pápay Endre Oktatási Intézményben. Hagyományosan ezen a napon ballagnak el a végzős diákok is az iskolából. Vargáné Szalados Klára tagintézmény-vezető a ballagási ceremónia előtt elmondta, egy 11 fős nyolcadikos osztálytól, illetve két szakiskolai osztályban – kertészeti és a varró szakma – 4-4 diáktól búcsúznak el ebben a tanévben.

– A mai napon nagyon sok jutalmat, kitüntetést fogunk átadni a diákoknak az egész éves munkájukért – tette hozzá a tagintézmény-vezető. A végzősök között is sokan kaptak valamilyen ajándékot a tanulmányaikért, sporteredményeikért.

– Egy nyíregyházi versenyen nyertem a magasugrási számban. 150 centimétert ugrottam az országos diákolimpián – árulta el a végzős Pálfi Dániel. A tanuló az iskolában marad, hogy kertészetet tanuljon. – Otthon kertes házban lakunk és szeretek kertészkedni. Ezért szeretném ezt tanulni.

A ballagási ceremónián részt vett Czirbus Gábor alpolgármester is.

Galériánk:

navigate_before
navigate_next