Hírek Makó

Mucsi Tamás: „Az egész városban hemzsegnek a patkányok!”

Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció 4-es választókerületi elnöke személyes Facebook oldalán osztott meg egy képet a Deák Ferenc utcáról, amelyen egy patkány van. Több visszajelzés is érkezett a poszt alá, illetve személyesen, amelyből kiderült, hogy kül- és belterületen egyaránt vannak négylábúak.

Gajáta Fanni – Makó

A városházán nem, de a városban annál több patkány található, véli Mucsi Tamás, a DK 4-es választókerületi elnöke. A Deák Ferenc utcán tartott sajtótájékoztatóján elmondta, miután Farkas Éva Erzsébet polgármester a Magyar Időknek azt nyilatkozta, a városházán irdatlan állapotok voltak és hemzsegtek a patkányok az épületben, kikérték a gázmesteri jelentéseket. A jegyzőkönyvek szerint a szakemberek nem találtak rágcsálókat az épületben.

– Azonban azóta az egész városban hemzsegnek a patkányok. Én magam fotóztam a Deák Ferenc utcán, amikor itt rohantak végig. Azóta beszéltem makói lakosokkal, s a Facebook oldalamon is kommentelték ugyanazokat az irdatlan állapotokat találhatjuk a Hunyadi utcán, a Ráday-lakótelepen, itt a Deák Ferenc utcán, de volt, aki jelezte a Csanád vezér téret is. Illetve, fényes nappal a piacon is találtak és láttak rágcsálót elfutni – fogalmazott Mucsi Tamás.

Kiemelte, Megyesi Pál idejében folyamatosan méreggel látták el az aknarendszert. Hozzátette, nem szabad elmenni amellett, hogy a gyerekek az utcán játszanak és járkálnak, s ezek az állatok fertőzéseket terjesztenek, okozhatnak.

A DK-s elnök szerint a városvezetésnek lépnie kell ez ügyben és tenni kell érte, hogy eltűnjenek a patkányok a városból.

One Response

  1. A régi könyvtár mögött lévő trafó mellett elhelyezett szemetes konténerek második hete vannak tele.
    Remélem nem várják meg, hogy megjelenjenek a patkányok!

    Köszönettel

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.