Makó

Új járdát kapott a Mikes Kelemen utca

Már több körzetben is zajlik a járdák javítása a városban. A kivitelező már szinte végzett a munkával a Mikes Kelemen utcában, ahol térkövet helyeztek le.

Gajáta Fanni – Makó

Tóth István, aki a Mikes Kelemen utcában lakik elmondta, körülbelül 2 hete kezdett neki a kivitelező a járda felújításának az utcában, s szinte már kész is vannak a munkálatokkal.

– Egy kicsit meg voltam ijedve, amikor megláttam, hogy feltúrták előttünk, de szerencsére a kivitelező nagyon korrekt volt. Az volt a kérésem, hogy minden este be tudjak állni a gépkocsival, mert nem szerettem volna kint hagyni. Minden nap, amikor be akartam állni, rendelkezésemre álltak és biztosították a beállást – fogalmazott a lakó.

Ahogy a legtöbb makói járdára, a Mikes Kelemen utcai gyalogút is rossz állapotban volt. Toldi János, a körzet képviselője örömmel tudatta, hogy végre sikerült a Hold utca és Szirbik utca közötti átjárót, vagyis a „Kis közt”, amelyen sok szülő közlekedik gyermekeivel.

Silye Zoltán, a Silye és Társa Kft. ügyvezető igazgatójától megtudtuk, azokat a szakaszok, amelyeket megkaptak, július 15-ig szeretnék befejezni.

– A Kis köz, a Tinódi utca, a Bajcsy-lakótelep és a Mikes Kelemen utca már elkészült, illetve a Balaton utcai járdát most fejezzük be és a Vásárhelyi utcán kezdtük el a munkálatokat – tette hozzá az ügyvezető igazgató. – Megpróbáltunk egyeztetni minden egyes lakóval külön, hogy elkerüljük azokat a kellemetlenségeket, amely egy járdaépítéssel kapcsolatos, de nagyon bizakodó vagyok, hogy a lakosság megelégedésére szolgált a kivitelezésünk.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.