Hírek Makó Színes

20 pedagógust díjaztak a Bartókban és az Almásiban

A Makói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Bartók Székhelyintézményében és az Almási Tagintézményében dolgozó tanítókat, tanárokat díjazott a városvezetés és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány.

Gajáta Fanni – Makó

A tehetséges kis- és nagy diákok műsorral köszöntötték tanáraikat a pedagógus nap alkalmából a Bartók Székhelyintézmény tornatermében, ahol mindkét iskola dolgozói részt vettek. Ezt követően Farkas Éva Erzsébet polgármester is köszöntötte a tanárokat.

navigate_before
navigate_next

Mint elmondta, közel 80 nevelő munkáját szeretne elismerni a város és a Makó Város Fejlődéséért Közalapítvány. Kiemelte, szeretné, ha a Bartók Székhelyintézmény is fejlődhetne, s ezért pályázatokat fognak keresni.

A díjazott pedagógusok: Gilinger Ildikó, Daróczi Szilvia, Dancsi Györgyné, Csillagné K. Kis Edina, Kovács Mária Etelka, Doroginé Kiss Ildikó, Dr. Nagyné Zombori Margit, Lehoczki Istvánné, Szabó Attiláné Jánosné, Németh Istvánné, Kiss József Istvánné, Török Renátó, Dobsa Jánosné, Kietáné Mátó Melinda, Benkő Zoltán, Hajdu Márta, Molnárné Bárdi Andrea, Bíró Anita, Setényiné Rácz Gabriella és Poór Ágnes.