Térség

Nyergesné Kovács Erzsébet Csanádpalota új polgármestere

Nyergesné Kovács Erzsébetet választották Csanádpalota polgármesterévé a mai időközi választáson. A győztes összesen 609 szavazatot az összes voks 43 százalékát kapta meg, 77-tel többet, mint Debreczeni István, aki összesen 532 szavazattal lett a második. A képen az új polgármester a délelőtti szavazáson.

Korom András – Csanádpalota

A 2445 választásra jogosult közül összesen 1414-an járultak ma az urnák elé, ez százalékos részvételt jelent. Érvényes szavazatot összesen 1406-an, érvénytelent 8-an adtak le. Rendkívüli esemény nem történt.

Az eredmény:

Gajdics Róza (független): 6 szavazat

Mikulán László (független): 129 szavazat 9 százalék

Szügyi László (független): 125 szavazat 9 százalék

Nyergesné Kovács Erzsébet (független): 609 szavazat 43 százalék

Debreczeni István (független): 532 szavazat 38 százalék

Kovács Zoltán Gábor (Magyar Munkáspárt): 5 szavazat

A fenti eredmény nem hivatalos, ugyanis ellene 3 napon belül lehet fellebbezni.

– Nagyon izgalmas győzelem volt, ugyanis az 1. szavazókörben ugyanannyi voksot kaptam, mint Debreczeni István, a 2. szavazókörben 4 szavazattal vesztettem, a 3 szavazókör eredményére ugyan sokat kellett várni, de nagy különbség volt az én javamra. Az eredményt kitörő örömmel fogadtam – értékelte a végeredményt portálunknak az új polgármester.

Nyergesné Kovács Erzsébet elmondta, holnap azért megy be a városházára, hogy megismerkedjen azokkal a dolgozókkal, akiket nem ismer, hiszen mióta nem járt fönn, sok új arc van. Hozzátette: továbbra is alpolgármesterként számít Perneki László munkájára.

One Response

  1. Sikeres munkát kívánok.
    A komoly emberek segítenek, a tõbbi meg nem érdemel említést.

Comments are closed.