Makó színes

Mindenki támogatja a bikinis szépségversenyt

Sok izgalom vár a közönségre és a versenyzőkre is a Hagymatikum június 25-ei Családi napján, melyet bikinis szépségverseny színesít. A rendezvény nem csak szórakoztat, de a város hírnevét is elviszi a világba. A képen a 2013-as Hagymatikum szépe választás egyik indulója.

MH-Makó

Hétfőig lehet jelentkezni a Hagymatikum június 25-ei bikinis szépségversenyére, mely a fürdő családi napjára teszi majd fel a koronát. A nevezes@hagymatikum.hu-ra nem csak azok jelentkezését várják a szervezők, akik már indultak hasonló megmérettetésen, de mindazon a határon innen vagy túl élő lányokét is, akik első alkalommal mérettetnék meg magukat.

A tét nem kicsi, hiszen a győztes egy wellness hétvégét tölthet el a Glorius Hotelben http://glorius.hu, s csak egy Corina  ajándékcsomagot, illetve megnyeri a Makó Híradó internetes portál ajándékfotózását.

– A családi napunkat az apák napja mellett színesíti majd a bikinis szépségverseny. Lesznek olyan versenyek melyek kimondottan apukáknak szólnak. Úgy gondoltuk, mikor máskor, mint nyár elején rendezzünk szépségversenyt, hiszen összeállt egy olyan csapat, mint a makói bikinigyártó Corina, a gyógyfürdő, mint a legszebb makói turisztikai helyszíne. És a térség meghatározó sajtóorgánuma, a Makó Híradó hírportál is az elképzelésünk mellé állt – mondta Gergely Gábor, a Hagymatikum ügyvezetője. Hozzátette: a rendezvénnyel vonzóvá is akarják tenni a fürdőt. – Igen sokan – mondjuk ki nyugodtan – nézelődni is járnak hozzánk, ráadásul szépségversenyt már régen rendeztünk. Az utolsón, 2013-ban 18 lány állt. A magyar mellett romániai és szerbiai indulókat is várunk, de persze bárhonnan szívesen vesszük a jelentkezést – mondta.

– Makóiak vagyunk, makói gyártóként ismernek bennünket, makói a fürdő, hát természetes, hogy támogatunk egy Makón rendezendő szépségversenyt – mondta Kanyó Zsolt, a Corina márkanév egyik kitalálója. Hozzátette: eddig olyan hasonló programmal senki sem kereste meg őket, mint a makói fürdő, s természetesnek tartották, hogy igent mondjanak a felkérésnek. – Gondolom, hogy tetszeni fognak majd a ruháink, s ki is települünk ezen a napon a Hagymatikumba, hogy aki akarja az a helyszínen is megvehesse azt, amelyik megtetszik neki.

– Minden olyan rendezvény, összefogást, megmozdulást, ötletet és ügyet támogattunk eddig és fogunk ezután is, mely öregbíti az utóbbi vekben dinamikusan fejlődő Makó jó hírét és elrepíti azt a világba. Mert a város és a makóiak ezt megérdemlik – mondta Korom András. A Makó Híradó hírportál főszerkesztője hozzátette, egy ilyen rendezvény alkalmas arra, hogy az internet jóvoltából az egész világ a városra figyeljen, s ezt a szépségverseny élő közvetítésével biztosítani is fogják. Ahogy tudósítottak a 2013-as megmérettetésről melyen Szöllősi Andrea lett a Hagymatikum szépe.

A mostani leendő versenyzők pedig nem csak 15 perc hírnevet kapnak, de maguk is megtapasztalhatják hogyan fogadja a közönség női varázsukat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.